Sātīgas lauku tortes vai izsmalcinātas kūkas?

Konditoreja - kas tad uzreiz nāk prātā? Droši vien tie ir gardi konditorejas izstrādājumi, kā piemēram tortes un kūciņas. Taču šodien piedāvājumu klāsts ir pieaudzis, un vairākas konditorejas Rīgā un arī citās Latvijas pilsētās sāk piedāvāt ne vien pašas uzkodas banketam, taču arī citus darbus, piemēram, pilna banketu ēdienkarte.
Minētais piedāvājums tad ir diezgan populārs daudzu cilvēku vidū, tā kā pašiem jau rūpēties par ēdienkarti tad ir laikietilpīgi un neparocīgi. Kā arī šajā gadījumā tiks sastadīta personalizēta banketu ēdienkarte, kas tad tiek adaptēta Jūsu un Jūsu viesu vēlmēm, turklāt arī pēc tam nevajadzēs domāt, kur pasūtīt garšīgu kliņģeri.
Ieskaties - https://www.francumaize.lv/banketi/
Gribat pasūtīt torti? Pamata lietas, kam jāvērš vērība
Nemaz nav būtiski, kādi svētki plānoti, bet šobrīd tikai daži cilvēki dot priekšroku veikala tortēm, un arvien lielāku pieprasījumu saņem ne tikai tortes pēc pasūtījuma Rīgā, bet arī citās pilsētās. Bez šaubām tādi konditorejas izstrādājumi, kā piemēram torte vienmēr būs svētku galda pamata dekorācija. Un visbiežāk tā būs pasūtīta pārbaudītā vietā. Visas konditorejas Rīgā piedāvā cilvēkiem vairākus desmitus vairāku pildījumu un pašu noformējumu. Lai varētu izlemt, kādu pasūtīt torti, vajadzīgs uzzināt, kādi tieši tortes veidi tiek īstenoti. Paši banketi visbiežāk dot priekšroku šādam tortēm - biskvīta, marcipāna, no suflē vai jogurta. Jogurta vai suflē tortes uz pasūtījumu parasti labas, kad viesi rūpējas par savu svaru. Savukart marcipāna tortes ir visdārgākās. Tomēr parasti tortes pēc pasūtījuma jau ir tieši biskvīta. Šie konditorejas izstrādājumi no biskvīta var īstenot jebkada veida fantāzijas, un tortes pārtop par īstu mākslas darbu, ar ko lepojas konditorejas rīgā vai jebkur citur pasaulē.
Galda klāšana vai citas darbības, ja būs rīkoti banketi
Brīdī, kad būs organizeti banketi, un jau ir uzieta konditoreja, kuras piedāvājuma klāstā tad ir galda klāšana un ir iespēja pasūtīt torti, ir jau vēl pāris nianses, kurām ir jāpievērš uzmanība. Viesu skaits, kas nozīmē to, kad būs rēķināti un arī sastādīti izbraukuma banketi, ir jāvadās no jau pieņemtām ēdiena skaita normām. Svarīgi, lai galda klāšana nebeigtos ar tukšiem galdiem, pie tam nevajadzētu būt pārak daudz ēdiena. Nozīmīgi, lai ibanketi būtu kārtīgi organizēti arī meklējot oficiantus. Ievērojami, lai banketu ēdienkarte būtu sezonāla, vasarā tie ir viegli ēdieni, bet ziemā viesiem labāk patīk sātīgākās uzkodas banketam. Kad tiks izstrādāta banketu ēdienkarte, būs japārzin viesi, jo var būt veģetārieši, bērni un citi īpašie gadījumi. Bez šaubām, ievērojot visas nianses galdu klāšana cenas ziņā var būt lielāka, bet Jūs būsiet padomājuši par visu un pasākums būs ideāls.