Konditoreja, kas sniedz iespēju pasūtīt torti un vēl sagatavo banketu ēdienkarti

2020-04-06

Konditoreja - kas ir tas, kas pats pirmais nāk galvā? Nenoliedzami tie būs saldi konditorejas izstrādājumi, kā piemēram saldas tortes vai kūciņas. Savukārt, mūsdienās piedāvājumu klāsts ir pieaudzis, bet vairākas konditorejas Rīgā kā arī citās Latvijas pilsētās sāk nodrošināt ne vienīgi pašas uzkodas banketam, taču arī citus darbus, kā piemēram, galdu klāšana izbraukumā.



 Šis serviss tad ir diezgan iecienīts daudzu cilvēku vidū, tā kā pašiem rūpēties par ēdienkarti tad ir laikietilpīgi un neparocīgi. Kā arī šajā gadījumā tiks izveidota individuāla banketu ēdienkarte, kura tiek piemērota Jūsu un Jūsu viesu vēlmēm, kā arī pēc tam nebūs jālauž galva, kur pasūtīt garšīgu kliņģeri.

Vairāk uzzini - https://www.bauskasdzive.lv/reklamraksti/konditoreja-francu-maize-cep-lieliem-un-maziem-svetkiem-181651

Vēlaties pasūtīt torti? Galvenās lietas, kam jāvērš uzmanība

Pirms tam, kā pasūtīt torti tiešām ir jāpadomā, uz kādu tad pasākumu tā ir paredzēta, jo, protams, konditoreja priekš Jums varēs sataisīt jebko. Tomēr ir jāatcerās, kad uz jebkuriem svētkiem nav nepieciešama kāzu torte un otrādi. Patlaban tortes pēc pasūtījuma ir ļoti daudzveidīgas. Tās var būt ekonomiskas un pat ļoti dārgas. Interesants variants jau ir iespēja pasūtīt torti, kas sastāv no mazām kūciņām, tad nemaz nav jāgriež torte, pie tam šis variants varētu būt izdevīgāk nekā sūtīt vienu lielu. Mēs jau visi zinam, ka konditorejas izstrādājumi un tortes var būt ar ļoti dažādiem pildījumiem un pamata sastāvdaļām. Parasts pildījums ir populārākā opcija, kad tiek izvēlētas tortes pēc pasūtījuma Rīgā, kur standartā biskvīts tiek mitrināts ar saldūdeni un likta klāt kārta ar augļiem vai ogām. Dotais rīcības variants ir vislētākais. Kaut gan varbūt izvēlēties ko interesantu un pasūtīt torti, pieņemsim, medus vai siera kūku ar maskarpone krēmu? Protams nevar aizmirst par noformējumu, jo šis ļoti ietekmē cenu, ko Jums piestādīs konditoreja.

Izbraukuma banketi ir iespēja rīkot banketu jebkur

Paši banketi ir viens no pieprasītākajiem svētku galda organizēšanas formātiem. Banketi jau ir atbilstoši kāzām, jubilejām, izlaidumiem kā arī cita veida notikumiem. Organizējot pasākumu, ir nozīmīga labi izstrādāta pati banketu ēdienkarte, ņemot vērā uzaicināto viesu skaitu. Interesanti, ka pati banketu ēdienkarte tiks aprēķināta gramos saistībā ar pasākuma ilgumu. Biznesa banketi visbiežāk aizņem pāris stundas, un šeit uzkodas banketam tiek rēķinātas tikai līdz 400g uz cilvēku. Klajot galdu jubilejai vai izlaidumam, kur pasākums ilgst līdz pat sesām stundām, tiek rēķināts 600-1200g produktu uz cilvēku liela banketu ēdienkarte. Savukārt kāzu svinībās kopā ar tādu lietu, kā tortes uz pasūtījumu, tiek izskaitļots līdz 1500 gramiem produktu, kas nepieciešmi gatavojot banketu ēdienkarti vienam cilvēkam. Jebkura gadījumā galdu klāšana izbraukumā ir izdevusies tad, kad to rīko pārbaudīta vieta. Savukārt galdu klāšana cenas ziņā jau ir atkarīga no izmantoto produktu daudzuma.

Jānis Balodis - Politiskais blogs
Visas tiesības saglabātas 2018
Izveidots ar Webnode
Izveido savu bezmaksas mājas lapu! This website was made with Webnode. Create your own for free today! Uzsākt darbu